Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Πολυαγαπημένο make-up...



Καλησπέρα κορίτσια, 


  το πρώτο πόστ που θα εγκαινιάσει αυτό το blogaki όπως το ονομάζω θα αφορά τι άλλο... τη βάση του μακιγιάζ μας, το make-up. Λόγω μεικτού- λιπαρού δέρματος με ακμή αντιμετώπισα πολύ μεγάλο πρόβλημα να καταλήξω σε make-up. Δοκίμασα άπειρα και από όλες τις μάρκες και ευρείας αλλά και ακριβότερες και φαρμακευτικές. Όλα είχαν κάτι θετικό αλλά και κάτι αρνητικό, χαμηλή κάλυψη, δημιουργία παραπάνω λιπαρότητας στο Τ του προσώπου, δυσκολία στην εφαρμογή, έντονο άρωμα και διάφορα άλλα με αποτέλεσμα ποτέ σχεδόν δεν κατέληγα να το πάρω δεύτερη φορά.

   Πλέον όμως νομίζω έχω βρει το Ένα. Είχα απογοητευτεί να ψάχνω και να ελπίζω βλέποντας κάθε νέα διαφήμιση που υποσχόταν τέλεια- αψεγάδιαστη επιδερμίδα και κάπως έτσι αντιμετώπισα και το προσπέκτους με το νέο make-up της Radiant "Natural Fix". Ευτυχώς όμως διαψεύστηκα. Την πρώτη φορά το αγόρασα διστακτική, λόγω και της λίγο τσιμπημένης τιμής του (20-21 ευρώ). Aπό 'κει και στο εξής το έχω αγοράσει χωρίς υπερβολές τουλάχιστον 10 φορές. Όταν όμως το δοκίμασα εντυπωσιάστηκα τόσο πολύ που καθόλου δε με ενδιέφερε η τιμή.  Είχα πλέον βρει αυτό που χρόνια έψαχνα. Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση του προϊόντος είναι το τέλειο make-up από όπου και να το δεις, είναι oil και parabens free, τέλεια κάλυψη, δε λαδώνει, έχει τέλειο άρωμα, απλώνεται εύκολα, δε χρειάζεται μεγάλη ποσότητα, κρατάει όλη μέρα και δεν λέω υπερβολές το φοράω από τις 7 και μισή το πρωί μέχρι και τις 10 τουλάχιστον το βράδυ με ένα ελαφρύ ρετούς με πούδρα κατά τις 4-5 που επιστρέφω. Θα μπορούσα επί μακρόν να λέω θετικά και κανένα πραγματικά κανένα αρνητικό. Αν θα μπορούσα να πω ένα μόνο θα ήταν ότι είναι λίγο ακριβό αλλά και πάλι αξίζει και το τελευταίο λεπτό του γιατί κάνει ότι υπόσχεται. 



  Αυτά για το πολυαγαπημένο μου προϊόν μακιγιάζ το οποίο δεν αποχωρίζομαι ποτέ. 

Ελπίζω να βρήκατε βοηθητικό το πόστ και όσες σκέφτεστε να αγοράσετε make-up δοκιμάστε το... Επίσης, περιμένω τις απόψεις σας αν το έχετε δοκιμάσει...


                                                                       Φιλικά Μαρία :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου